Stadspodium Amsterdam

informatie

Verhuur | Stadspodium Amsterdam

Informatie / Verhuur

Verhuur | Stadspodium Amsterdam

Bent u op zoek naar de ideale outdoor locatie om uw evenement te organiseren? Het Stadspodium Amsterdam ligt binnen de ring van Amsterdam, op een steenworp afstand van trein-, bus- en metrostations en heeft rondom volop parkeergelegenheid. Sinds april 2016 wordt onder de naam Stadspodium Amsterdam een culturele werkplaats met een maatschappelijke doelstelling gerund. Het podium heeft als doel om plaats te bieden aan een zo breed mogelijk palet aan cultuur. 

Stadspodium werkt vanuit cultuurmaatschappelijk oogpunt samen Stichting Works at Events Amsterdam, waarbij jongeren worden verder geholpen in hun leer-, werk- en scholingsactiviteiten en persoonlijke ontwikkeling met als doel een betere positie in de arbeidsmarkt te verkrijgen.

Deze werkplaatsen worden o.a. in samenwerking met onze Preferred suppliers gecreëerd, met als doel om via deze Vrienden van het Stadspodium jongeren kennis te laten maken met de diverse facetten van de eventsector.

Het Stadspodium Amsterdam heeft een semi-vaste opstelling en daarbinnen vrij in te delen, waardoor er diverse mogelijkheden zijn. U kunt enkel het terrein huren, waarbij u geheel uw eigen productie uitvoert. Echter heeft het Stadspodium Amsterdam een groot netwerk van specialisten, welke u als organisator op diverse vlakken kan ondersteunen of geheel kunnen ontzorgen. Denk hier aan de volledige technische productie, creatieve productie, op- en afbouw, maar ook de online / offline promotie en zichtbaarheid van uw evenement.  Dankzij onze partners, kunnen wij tot in de detail met u meedenken in de mogelijkheden van uw evenement. Wij koppelen u graag aan onze partners, voor scherp geprijsde deals. Naast de benodigde faciliteiten en de optimale bereikbaarheid, kun je rekenen op een prettige samenwerking met onze ervaren event managers. We staan klaar om uw evenement een groot succes te maken! Geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en wensen van uw organisatie te bespreken. 

e-mail: verhuur@stadspodiumamsterdam.nl 

Telefoon: 020 261 46 57  

Specificaties:
Terreinoppervlakte: 90 x 90 meter
Bezoekerscapaciteit: 1.500 - 8.000 bezoekers


Interesse?

Bent u op zoek naar de ideale festivallocatie om uw evenement te organiseren? Stuur ons een mail en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

mail ons