Stadspodium Amsterdam

informatie

Friends van Stadspodium | Stadspodium Amsterdam

Informatie / Friends van Stadspodium

Friends van Stadspodium | Stadspodium Amsterdam

In samenwerking met Stichting Amsterdam Works at Events heeft het Stadspodium een cultureel leer- en werknetwerk met een maatschappelijke doelstelling voor ogen: jongeren uit heel Amsterdam een werkervaring bieden in een stimulerende, internationale, en culturele omgeving en ze kennis laten maken met de verschillende branches die betrokken zijn bij de organisatie van een festival. Dit heeft ten doel de overgang tussen opleiding en (professioneel jongeren)werk te versimpelen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van Amsterdamse jongeren.

Het Stadspodium is een unieke evenementenlocatie dichtbij Amsterdam Sloterdijk. Deze locatie is toegankelijk en makkelijk bereikbaar en bovendien is het een terrein ideaal geschikt om net om buiten de binnenstad van Amsterdam goed bereikbare festivals te organiseren. Onder leiding van de Stichting Amsterdam Works at Events wordt er voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt een eenjarig allround eventmedewerker ervaringstraject aangeboden op zowel het Stadspodium als andere grote evenementenlocaties in Amsterdam

Diverse leveranciers en partners, variërend van de logistiek, beveiliging, catering, horeca, programmering etc., bieden hiervoor betaalde werkplekken aan conform cao-voorwaarden, en ook de mogelijkheid om relevante certificaattrainingen te volgen. Hierbij kan gedacht worden aan BHV, SVH, Veiligheidsvignet, Barista, EHBO, Heftruck, etc.

‘Friends’ hebben het voordeel dat zij een preferred supplier rol krijgen voor de activiteiten op het Stadspodium. Bovendien krijgen deze leveranciers de kans om samen te werken met andere ondernemers en partijen diverse sectoren zoals het onderwijs.


Interesse?

Bent u op zoek naar de ideale festivallocatie om uw evenement te organiseren? Stuur ons een mail en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

mail ons