Stadspodium Amsterdam

informatie

FAQ | Stadspodium Amsterdam

Informatie / FAQ

FAQ | Stadspodium Amsterdam

Heb je een vraag? Kijk hieronder in de FAQ. Staat deze er niet tussen, neem dan contact met ons op

Wat is de minimale leeftijd om een evenement te kunnen bezoeken?

Dit is afhankelijk van het soort evenement, in de agenda is de leeftijd per evenement terug te vinden.

Kan ik het Stadspodium Amsterdam in en uit lopen tijdens een evenement?

Tijdens evenementen is het niet mogelijk om het terrein te verlaten en weer terug naar binnen te komen op hetzelfde entree ticket.

Hoe laat gaan de deuren open?

Dit verschilt per evenement. Check voor meer informatie hierover het evenement in onze agenda of de website van de organisator.

Wat zijn de huisregels?

De huisregels kun je hier vinden.

Hoe kan ik betalen tijdens een evenement?

Consumptiemunten zijn het betaalmiddel voor consumpties op het Stadspodium Amsterdam. Je haalt ze bij de muntenkassa op het terrein. Let op je kunt gekochte munten niet inwisselen voor contanten. Je kunt betalen met contact geld en met je pinpas.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja, op het Stadspodium zijn lockers aanwezig. Check voor meer informatie hierover het evenement in onze agenda of de website van de organisator.

Mag er gerookt worden?

Ja, het Stadspodium Amsterdam is een openlucht locatie waar gerookt mag worden. Er mag echter niet gerookt worden in mogelijk geplaatste tenten of overkappingen.

De beveiliging controleert hierop. Bij een enkele overtreding van het rookverbod volgt een waarschuwing, bij herhaalde overtreding kunnen wij besluiten om de betreffende persoon van het evenement te verwijderen.

Worden er sigaretten verkocht?

Het Stadspodium Amsterdam verkoopt geen sigaretten.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, zelf meegebrachte consumpties worden niet toegestaan. Neem vooraf contact met ons op in het geval van speciale diëten of allergieën.

Is er op het terrein een EHBO aanwezig?

Ja, tijdens evenementen zijn onze helden van de EHBO aanwezig. Ze zijn er om je te helpen, voel je je niet lekker, loop gerust even langs. Wees eerlijk, dan kunnen ze je het beste weer op weg helpen.

Is Drugsgebruik toegestaan?

Alle festivals en evenementen in Nederland vallen onder het zero-tolerance beleid, dit houdt in dat er op het Stadspodium Amsterdam geen soft- of harddrugs zijn toegestaan.

Is het terrein ook toegankelijk voor bezoekers met een lichamelijke beperking?

Het Stadspodium is gedeeltelijk verhard, maar heeft ook een zachte ondergrond. Er is een minder valide toilet aanwezig. Voor specifieke vragen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Mag ik een camera tijdens het evenement meenemen?

Dat verschilt per evenement. Voor de meeste reguliere evenementen geldt dat "gewone huis-tuin- en keukencamera’s" worden toegestaan. Hiermee wordt bedoeld niet-professionele camera’s en camera’s zonder verwisselbare lenzen. Het is echter altijd aan de organisator zelf of het publiek tijdens het evenement foto’s mag maken. Het kan voorkomen dat op de dag zelf door de organisator besloten wordt dat camera’s niet worden toegelaten. Men zal je hier dan bij de ingang op attenderen en er bestaat dan soms de mogelijkheid om je camera bij de security achter te laten en na afloop van het evenement hier weer op te halen. Die mogelijkheid is er echter lang niet altijd. Kijk daarom altijd op de website van de organisator van het desbetreffende evenement om te zien welke regels omtrent camera’s gelden of neem contact met ons op.

Interesse?

Bent u op zoek naar de ideale festivallocatie om uw evenement te organiseren? Stuur ons een mail en we maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

mail ons